Enjoy the madness

Onze webshop is even gesloten op maandag 20/05 omdat we op de kunst-en ambachtenmarkt in Daknam staan. Dinsdag gaan de deuren terug open!

Breien! – Lærke Bagger

Éen van mijn persoonlijke favorieten! In dit boek reikt Lærke Bagger je 45 technieken en tips aan om breiwerken heel eenvoudig een persoonlijke touch te geven, wat ze vooral laat zien is dat breien een manier is om kleding te maken die bij je past.

34.95

Omschrijving

Éen van mijn persoonlijke favorieten! Ik volg de Deense ontwerpster Lærke Bagger al een tijd via Instagram, ze maakt unieke ontwerpen en gebruikt daarbij graag restjes wol. In dit boek reikt Lærke Bagger je 45 technieken en tips aan om breiwerken heel eenvoudig een persoonlijke touch te geven, wat ze vooral laat zien is dat breien een manier is om kleding te maken die bij je past. Dat heeft ze zelf met vallen en opstaan geleerd, en ook daarover geeft ze dan ook waardevolle adviezen. Haarbanden, topjes, vestjes met kralen of lussen, kinderkleding en geborduurde truien: in dit boek vind je 15 patronen die je in talloze variaties kunt maken. Een ideaal boek zowel voor beginners als gevorderden, van Europa’s meest eigenzinnige breister.