Enjoy the madness

Verzending & retourneren

Verzending

Wat leuk dat je een bestelling hebt geplaatst, jouw bestelling wordt binnen de 2-3 werkdagen via B-post of PostNL verzonden. Je krijgt een mailtje als het pakketje naar jou onderweg is met een link waarmee je jouw bestelling kan volgen.

Woon je in de buurt van Lokeren of moet je toevallig in de buurt zijn? Dan kan je ook kiezen voor afhaling, dit kan op woensdag tussen 15u-18u in de Moleneindstraat 99 9160 Lokeren. Jouw bestelling staat hier dan op jou te wachten en ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten.

Past woensdag niet voor jou? Stuur mij dan gerust een mailtje, dan bekijken we welk moment beter past om jouw bestelling af te halen.

Retourneren

Heb je je bedacht of is een product niet wat je ervan verwacht had, dat kan gebeuren. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, na de annulering heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

Je mag je bestelling zonder opgave van reden terugsturen (op eigen kosten). Nadat ik de bestelde goederen zonder gebruikerssporen en in hun originele staat terug ontvangen heb, wordt de volledige aankoopprijs terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel dat gebruikt is voor je bestelling. Ik streef ernaar om dit binnen de 10 werkdagen te doen.

Van zodra je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht kan je een mailtje sturen naar hello@woolmadness.be om dit te melden. Je kan het pakje retourneren via bpost of een andere koeriersdienst naar Woolmadness, Moleneindstraat 99 9160 Lokeren. Na ontvangst van de items in hun originele en nette staat storten we het aankoopbedrag terug.

Is het product beschadigd of is de verpakking meer beschadigd dan nodig om het product te proberen, dan kan een waardevermindering van het product aan je worden gevraagd. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bij vragen kan je mij steeds contacteren op hello@woolmadness.be.